Nieuws uit de kleutergroep 14 t/m 18 december

De afgelopen week en deze week hebben we over kerst gewerkt. De kinderen van groep 1 hebben met scheerschuim en verf mooie kerstballen gemaakt. ook hebben ze samen met juf Anouk een kerstboom gescheurd en geplakt. De kinderen van groep 2 hebben ook kerstballen gemaakt, maar dan met lamineervellen. Zij hebben een kerstboom gevouwen en klokken gemaakt met ecoline en rietjes. Dinsdagmiddag was er een knutselmiddag met de hele school. Er werden kerstkaarten gemaakt. potjes geverfd, engeltjes gevouwen en menu's gemaakt voor het kerstdiner. Donderdagavond was het dan eindelijk zover: Het Kerstdiner. samen met de ouders werd er gegeten op school. Maar eerst werden er liedjes gezongen door alle kinderen. De kleuters zongen Koetjes in't stalletje. Dit deden ze geweldig, jammer genoeg zijn de foto's van het optreden erg donker geworden, maar we hebben nog een foto van het oefenen. Na de liedjes heeft iedereen genoten van het diner. Alle ouders en meester en juffen hadden iets gemaakt. Het was erg gezellig en lekker. Vrijdag hebben we de klas opgeruimd en mochten de kleuters bij groep 3 en 4 een film kijken. Met hulp van een aantal kinderen uit de bovenbouw is al het meubilair aan de kant gezet. In de kerstvakantie wordt nl. de vloer in de was gezet. Zo kunnen we in het nieuwe jaar weer op een hele schone vloer spelen. Iedereen fijne Kerstdagen en alvast een heel gelukkig en gezond 2016.