Nieuws uit de kleutergroep 1 t/m 5 februari 2016

Maandag zijn we verder gegaan met het werken over 'we hebben er een geitje bij'. We hebben deze week 2 groepswerken gemaakt. Elke dag hebben de kinderen geverfd, koeien gevouwen, gescheurd en geplakt, geprikt en nog veel meer. Vrijdag was het groepswerk klaar. We gaan 1  ophangen in de gang en de andere in de klas. Zoals u op de foto kunt zien, zijn ze prachtig geworden. Dinsdag vierde Hinde haar zesde verjaardag. er werd uitgebreid voor haar gezongen. Giovanni heeft de foto van haar gemaakt. Het was donderdag een beetje vreemd, normaal als de kinderen  op school komen mogen ze gaan spelen. nu begonnen we in de kring. Toen iedereen in de klas was ging groep 2 met juf Manon mee naar het speellokaal, om half 11 gingen de kinderen van groep 1 met juf Sineke naar het speellokaal en kwam groep 2 weer in de kleuterklas. De groepen worden sinds deze week op een aantal dagdelen gesplitst. Vanaf volgende week is dat op maandag- en donderdagmorgen tot kwart over 10 en op vrijdagochtend de hele ochtend.

Donderdag kwam Jorn bij ons in de klas meespelen, hij wordt in maart 4 jaar. we wensen hem veel plezier bij ons op school. Vrijdagochtend kregen we voor schooltijd een telefoontje van Okke. Vol trots vertelde hij dat hij een zusje had gekregen. Vrijdag kwam Sami bij ons in de klas kennismaken, hij is naar Slochteren verhuisd en komt vanaf volgende week elke dag bij ons in de groep. We wensen hem veel plezier bij ons op school.
Volgende week gaan we over vervoer werken, meer hierover volgende week.

• 1-IMG_1907.JPG
  • 2-IMG_1908.JPG