nieuws uit de kleutergroep 24 t/m 28 oktober

Toen de kleuters na de herfstvakantie op school kwamen stond er een grote paddenstoel in de huishoek. We gaan de komende weken over Sint Maarten en de herfst werken. De zandtafel hebben we maandag veranderd in een heksentafel. Samen hebben we rijst oranje gekleurd, er werd een pan ingezet, waarin de kinderen met pincetten spinnen, slangen, kastanjes etc. kunnen doen. En dan hebben we heksensoep. Ook het poppenhuis is van zolder gehaald, de kinderen vinden het leuk om hiermee met de kabouters te spelen. Dinsdag hadden we een echte egel in de klas. Bij de herfst hoort natuurlijk ook wind en storm. Aangezien het buiten rustig weer was, hebben we dit in de klas nagebootst. Binnenkort is het 11 november. Alle kinderen zijn al druk bezig met hun lampion. U leest het, we hebben het weer druk en gezellig in de groep.