Nieuws uit de kleutergroep week 31oktober en week 6 november

De afgelopen 2 weken stond in het teken van de herfst en Sint Maarten. De klas was omgetoverd in een herfstklas. De zandtafel was gevuld met oranje rijst en met spinnen, slangen, kastanjes enz. De kinderen mochten met deze materialen heksensoep maken. De huishoek was een kabouterhoek geworden en in de reken- en taalhoek lagen allerlei materialen van de herfst om mee te tellen en woorden te maken. Ook hebben we deze week in groepjes huizen gemaakt voor de dieren. Dit deden we met grote en kleine blokken. Ook hebben de kinderen enthousiast aan hun lampion gewerkt. De resultaten waren prachtig. Ouders, opa's en oma's konden ze op de lampionneninloop bewonderen. Afgelopen week hadden we ook nog een feestje in de klas, Owen vierde zijn zesde verjaardag. Verder kwamen Finn en Yamen afgelopen week proefdraaien. Wij wensen hun veel plezier bij ons op school. Vorige week nam Sterre afscheid van onze school, zij is verhuisd. Wij wensen haar veel geluk in Middelstum in haar nieuwe huis en op haar nieuwe school. De komende weken worden intensieve en spannende weken, want Sinterklaas is met zijn Pieten weer aangekomen in Nederland. Wat wij in de kleuterklas gaan doen ??????