Nieuws uit de kleutergroep 9 t/m 13 januari 2017

Na de kerstvakantie kwamen we bijna allemaal weer uitgerust op school. Gelukkig waren Robin en Mokhles ook weer beter. In de vakantie waren Finn en Yamen 4 jaar geworden en zij komen vanaf nu elke dag bij ons in de klas spelen. Wij wensen ze veel plezier bij ons op school. Maandag vierde Mokhles zijn verjaardag, hij was in de vakantie 6 jaar geworden. Ook was er een nieuwe juf bij ons in de groep. Juf Fabienne komt elke maandag, dinsdag en woensdag ons helpen.  Ook haar wensen we veel plezier bij ons op school. Deze week hebben we voorbladen gemaakt voor het portfolio, we hebben getekend met een zwarte stift en daarna met ecoline ingekleurd.

Donderdagmiddag hebben we een bezoek gebracht aan de huisartsenpraktijk van dr. Fey en van der Wal. De dokter, assistente en de zuster hebben de kinderen van alles laten zien. Ook werden de meegebrachte knuffels onderzocht en sommige kregen een pleister of een verbandje. De dokter mocht zelfs bij een aantal kleuters de bloeddruk opmeten. Knap hoor! Het was een leuke, leerzame en interessante middag. Alle medewerkers van de praktijk heel hartelijk dank. Volgende week gaan we over de dokter en ziek zijn werken, wij weten er nu al heel veel van.