april/mei

De afgelopen tijd is er weer veel gebeurd en wat vliegt de tijd!
Op 24 april waren er de koningsspelen. Foto's hiervan kunt u vinden in de fotogallerij.

We hebben kikkerdril in de gang mogen bewonderen en gezien hoe het kikkerdril veranderde in kikkervisjes, daarna in dikkopjes en hoe ze uiteindelijk kikkers werden. De kikkers hebben we met alle kinderen van groep 3 en 4 uitgezet in de sloot.

We hebben nieuwe kinderen in de klas gekregen: Sam in groep 3, Willemijn in groep 4 en Paulien in groep 4. Welkom in onze klas!

28 mei zijn we naar het NME in Hoogezand geweest. Daar hebben we van alles geleerd over onze zintuigen. We mochten aan kruiden ruiken, we moesten met een bliddoek horen waar het geluid vandaan kwam, we hebben gevoeld aan planten en mochten onze zelfgemaakte thee proeven. Als afsluiting hebben we ook nog een kijkje genomen in de kinderboerderij.
Hier zijn ook foto's van, maar het is me tot nu toe nog niet gelukt om deze op de site te krijgen. Hopelijk volgen deze nog, dus hou de site in de gaten!