Opvang

Buitenschoolse opvang

Basisscholen zijn verplicht de aansluiting tussen opvang en onderwijs te organiseren. De opvang wordt voor onze school verzorgd door het Slochterborgje. U regelt zelf de inschrijving van uw kind bij de kinderopvangorganisatie. U kunt de opvang natuurlijk ook zelf regelen; u bent niet verplicht gebruik te maken van de mogelijkheden die de school biedt.

De kinderopvangorganisaties bieden voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur en naschoolse opvang tot 18.30 uur. Ook tijdens marge- of studiedagen en vakanties is er professionele kinderopvang. De kinderen worden opgevangen door professionele leidsters.

Wij sloten een overeenkomst af met de onderstaande geregistreerde kinderopvangorganisatie:

Kindercentrum Thuis in Slochterborgje

Kindercentrum “Thuis in Slochterborgje” (Twee Kerspelenweg 5  9621 AX Slochteren tel. 0598-422111).

Website: www.slochterborgje.nl

Doordat De Kinderboom een continuerooster hanteert is er tussen de middag geen opvang nodig.